Zapraszamy na nową odsłonę warsztatów food design pod okiem Agaty Anioł! Tym razem rozsmakujemy się w KUCHNI WŁOSKIEJ, która przez wielu uznawana jest za najlepszą kuchnię na świecie. Ze składników najwyższej jakości wyczarujemy doskonałe przystawki, aromatyczne dania główne, a także klasyczny deser. Odkryjemy najlepsze połączenia włoskich smaków, które wywołają kulinarny zachwyt. Nauczymy się sposobów obróbki poszczególnych składników, a także zrobimy własny makaron od podstaw. Urządźmy sobie małe włoskie wakacje w kwietniowy wieczór! Będzie pysznie, aromatycznie, słodko, wytrawnie, a przede wszystkim zabawnie! CO W MENU?
Pasjonatka gotowania i pieczenia. W swojej kuchni pilnuje, aby potrawy były smaczne a także zdrowe. Jest miłośniczką podróży, które nieustannie są dla niej źródłem inspiracji. Od sześciu lat jest autorka bloga kulinarnego kuchniawformie.pl, jest też wieloletnim członkiem Slow Food Youth Wrocław. Agata jest autorką wielu przepisów nagrodzonych m.in. przez magazyn Kuchnia i KUKBUK. W czerwcu 2016 spełniła swoje marzenie otwierając restaurację Brylantowa 16, słynącą z ręcznie robionych makaronów. Teraz pracuje nad kolejnymi projektami.
* Pamiętaj, że każde pole w formularzu zgłoszeń powinno być uzupełnione.