Roślinne słodkie Boże Narodzenie

08.12.2017, 18.00-20.00

Wegańskie cukiernictwo to temat bardzo trudny. Na szczęście mamy w Krzywym Kominie specjalistę od zadań specjalnych, który doskonale wiec co zrobić, żeby serwowane przy świątecznym stole słodkości były zdrowe, smaczne i pięknie wyglądały. Na tych warsztatch przygotujemy święteczny tofurnik pieczony bez glutenu, rumowy makowiec RAW bez glutenu, wegański piernik z suszoną śliwką, oraz korzenną szarlotkę na ciepło. Do zobaczenia i smacznego!

Prowadzący: Natalia Gmyrek

Finalistka VI edycji programu MasterChef, pasjonatka cukiernictwa, matka, żona, chustoświrka, absolwentka Comminication Design na Uniwersytecie Wrocławskim, współtwórca marki biżuteryjnej, propagatorka rodzicielstwa bliskości i zdrowego stylu życia. Autorka serii przepisów kulinarnych do światowego projektu pracy nad ciałem i zdrowiem.

Cena:

169 zł

Ilość miejsc:

15

Miejsce wydarzenia:

CRZ Krzywy Komin

ZAPISY ZAMKNIĘTE