SERCE Z PIERNIKA - WARSZTATY KULINARNE - ONLINE

18.12.2020, 12:00 - premiera filmu

Zapraszamy do słodkiej podróży z Joanną Aniszyk – autorką bloga  I love to eat. W filmowej odsłonie poznacie wyśmienity przepis na tradycyjne PIERNIKI. Joanna zawsze gotuje z pasją i miłością!!! Pierniczki, które upiekła podczas nagrywania materiału wsparły wyjątkową inicjatywę #upieczpiernikadlamedyka. Małe gesty życzliwości mają ogromną MOC ❤️❤️❤️ Inspirujcie się, dzielcie smakołykami i koniecznie dajcie znać jak Wam poszło:)

Dołączcie do wydarzenia poprzez subskrypcję naszych kanałów:

Do zobaczenia przed ekranem!

Nagranie jest częścią programu  Finału "Trampoliny do kultury 2020". To radosne podsumowanie całorocznych działań skupionych wokół designu, sztuki użytkowej i szeroko rozumianej kultury materialnej >>> Sprawdź pełny program finałowych wydarzeń!

............................................................................................................................................................................................................................................................................

Projekt „Trampolina do kultury” dofinansowano ze środków Ministerstwa Kultury, Dziedzictwa Narodowego i Sportu pochodzących z Funduszu Promocji Kultury oraz Gminy Wrocław.

Prowadzący: Joanna Aniszczyk

Dziennikarka kulinarna, podróżniczka, autorka bloga "I love to eat". Na co dzień współpracuje z wieloma wrocławskimi restauracjami. Organizatorka akcji edukacyjnych o tematyce dotyczącej m.in. niemarnowania żywności. Gotowanie to jej pasja, a po polskiej, najbliższą jej sercu jest kuchnia włoska.

Cena:

DARMOWE

ZAPISY ZAMKNIĘTE