ZERO WASTE - MODA CZY POTRZEBA? I OD CZEGO ZACZĄĆ?

28.10.2021, 18:00 – 19:30

Agata Kaczmarek – z wykształcenia Technolog Żywności, pasjonatka zdrowego stylu życia, starająca się znaleźć we wszystkim rozsądek i złoty środek zgodnie z maksymą ,,wszystko jest trucizną i nic nie jest, tylko dawka czyni truciznę”.

Uwielbia gotować, próbować nowych sportów i stale przekraczać swoje granice traktując życie jako przygodę i moc nieograniczonych możliwości.

Znając gastronomię i branżę spożywczą od podszewki, Agata ma bzika na punkcie niewyrzucania jedzenia. No i stało się, z czerstwego chleba robi ciasto, a z liści kalafiora- zupę.

Jeśli nie do końca wiesz, o co chodzi z tym ,,zero wejst”, albo przeraża Cię radykalizm jego poglądów, to dołącz do wydarzenia i dowiedz się z czym to się je, jak zacząć, czy koniecznie trzeba być ZERO? A może wystarczy LESS?

Daj się również przekonać do spróbowania kilku propozycji kulinarnych których skład i smak na pewno Cię zaskoczą😊


Aby wziąć udział w szkoleniu należy zapisać się poprzez formularz internetowy, a także dokonać wpłaty kaucji w wysokości 30 zł, która zostanie zwrócona po zajęciach (szczegóły zostaną podane w procesie rekrutacji).


Program realizowany jest w ramach projektu „Nasz Krzywy Komin” współfinansowanego ze środków Gminy Wrocław.

Organizator: Fundacja OPEN MIND 

Prowadzący: Agata Kaczmarek

Cena:

DARMOWE

30 zł zwrotna zaliczka

Ilość miejsc:

20

Miejsce wydarzenia:

CRZ Krzywy Komin, Dubois 33-35A, Wrocław

ZAPISZ SIĘ






    * Pamiętaj, że każde pole w formularzu zgłoszeń powinno być uzupełnione.