Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro / 27.03.

tel. +48 71 733 44 30

Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro / 27.03.

0zł

Zapisy zamknięte

Szczegóły dotyczące kursu

Data:

27.03.2023

Godzina:

10:00-11:45

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Zarządzanie kosztami w gastronomii

10:00-11:45 I Koszty otwarcia i prowadzenia lokalu gastro

 

Program:

  • Grupy kosztów
  • Kontrola i planowanie zakupów
  • Monitoring cen
  • Oferty i praca z kontrahentami
  • Raporty i zestawienia
  • Budżet – planowanie wydatków
  • Jak szukać oszczędności
  • Inwentury i kontrola stanów magazynowych

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia:

Biorący udział

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 17

  • Stasia Bizub
  • Marlena Mikosza
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Paulina Kocyłowska
  • Natalia Wcisło
  • Monika Wasiak
  • Łukasz Juszczyński
  • Daniel Błach
  • Joanna Stanisławska
  • Grażyna Płudowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password