Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Jak się nie bać sanepidu? / 15.04.

tel. +48 71 733 44 30

Jak się nie bać sanepidu? / 15.04.

0zł

Zapisy zamknięte

Szczegóły dotyczące kursu

Data:

15.04.2023

Godzina:

08:00-14:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Jak się nie bać sanepidu?

 

08:00-9:45 I Jak żyć w zgodzie z Sanepidem

 

Program:

  • Czy do otwarcia lokalu gastronomicznego potrzeby jest projekt technologiczny?
  • Jakie wymagania musi spełniać lokal „pod gastronomię”?
  • Jak powinien wyglądać projekt technologiczny?
  • Jak przygotować się na odbiór lokalu przez Sanepid?

Prowadzący:

Ireneusz Solicki 

Przedsiębiorca, radny, marketer, UX, grafik, projektant, publicysta, pizzaiolo. Mówi biegle po hiszpańsku i angielsku. Często nazywany „człowiekiem orkiestrą”. Jego znakiem rozpoznawczym są czerwone okulary oraz wieczny uśmiech. Ekspert od wielu lat związany z branżą HoReCa (Hotele Restauracje Catering). Swoją wiedzą i doświadczeniem chętnie dzieli się z innymi. Doradza firmom takim jak: LG, IKEA, KAUFLAND, BP i CINEMA CITY. Prywatnie – podróżnik, aktywista, liberał, miłośnik squasha oraz zapalony rowerzysta. Entuzjasta nowych technologii oraz nowoczesnego, ergonomicznego i funkcjonalnego designu. 

10:00-11:50 I System HACCP W GASTRONOMII

 

Program:

  • Czy system HACCP jest obowiązkowy w gastronomii?
  • Jak zapewnić wysoką jakość w gastronomii?
  • Czy warto kupić gotową dokumentację?
  • Jak ułatwić prowadzenie dokumentacji systemu HACCP?

Prowadzący:

Monika Kaniecka

Technolog żywności, ekspert ds. systemu HACCP w HORECA+. Od wielu lat zajmuje się szkoleniem, wdrażaniem oraz audytowaniem systemu HACCP w zakładach gastronomicznych oraz pozostałych zakładach produkcji żywności. Prywatnie mama Franka, Ignasia i Matyldy, zafascynowana metodą  „Montessori“ i wychowaniem w bliskości.

12:00-13:00 I Wentylacja w GASTRONOMII

 

Program:

  • Jakie są wymagania dotyczące wentylacji w gastronomii?
  • Co zawiera projekt wentylacji?
  • Ile kosztuje profesjonalny system wentylacyjny w gastronomii?
  • Czym jest protokół skuteczności wentylacji?

Prowadzący:

Dominik Fret

Inżynier instalacji sanitarnych z 12-letnim doświadczeniem zawodowym głownie w zakresie projektowania instalacji wentylacji dla przemysłu i gastronomii. 

Projektant pełnego spektrum instalacji budynkowych HVAC w budynkach przemysłowych, użyteczności publicznej, usługach i sektorze mieszkalnym; z doświadczeniem w zakresie rozruchów, eksploatacji i serwisowaniu infrastruktury HVAC. Praca na obiektach m.in. LG, NIVEA, ELECTROLUX, PORT Stabłowice, WPT, ARCHIMEDES, TOYOTA, FAURECIA, RONAL.

Od lat czynnie działający na wrocławskim rynku gastronomicznym. Wykonuje audyty, inwentatyzacje, projekty oraz pomiary wentylacji.  Pomógł otworzyć się blisko100 lokalom i restauracjom.

13:00-14:00 I BHP w GASTRONOMII

 

Program:

  • Czy szkolenia BHP są obowiązkowe w gastronomii?
  • Jakie wypadki najczęstszej zdarzają się w pracy na kuchni?
  • Kto odpowiada za wypadek w pracy – pracodawca czy pracownik?
  • Czym jest ocena ryzyka zawodowego?

Prowadzący:

Dominika Skinderowicz

Rzeczoznawca ds. sanitarno-higienicznych, rzeczoznawca ds. bezpieczeństwa i higieny pracy. Przez 10 lat pracowała w Zapobiegawczym Nadzorze Sanitarnym Państwowej Inspekcji Sanitarnej we Wrocławiu. Ekspert w zakresie prawa budowlanego, przepisów sanitarno-higienicznych oraz BHP. Doradza i opiniuje projekty dla największych biur projektowych z całej Polski. Prywatnie mama Bartłomieja. Entuzjastka squasha, joggingu oraz strzelectwa sportowego. 

Organizator wydarzenia:

Biorący udział

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 22

  • Ewa Woźniak
  • Anton Turcan
  • Stasia Bizub
  • Marlena Mikosza
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Paulina Kocyłowska
  • Laura Kwietniewska
  • Natalia Wcisło
  • Monika Wasiak
  • Łukasz Juszczyński
  • Krzysztof Semczuk
  • Grażyna Płudowska
  • emilian adamiak
  • Ewelina Bakunowicz
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Dawid Bronowicki
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password