Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Niezbędne formalności / 04.06

tel. +48 71 733 44 30

Niezbędne formalności / 04.06

0zł

About this course

Data:

04.06.2025

Godzina:

9:00-13:45

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

  • 9:00-9:45 – Jak zarejestrować działalność gastronomiczną – prowadzący: Bożena Bronowicka (UM Wrocławia)
  • 9:45-10:30 –Obowiązkowe składki ZUS – prowadzący: Roman Ciupa (ZUS)
  • 10:30-11:50 – Podatki w gastronomii – eksperci z Izby Administracji Skarbowej we Wrocławiu
  1. Formy opodatkowania podatkiem dochodowym od osób fizycznych działalności gospodarczej.
  2. VAT w gastronomii.
  3. Formy działalności. Czy warto być VAT-owcem?
  • 11:50-12:05 – Przerwa na kawę
  • 12:05-12:45 – Koncesja na alkohol – Paweł Madej (UM Wrocławia)
  • 12:45-13:15 -Wynajem lokalu miejskiego – prowadzący: Małgorzata Rusyniak (BRG UMW),
  • 13:15-13:45 – Foodtrucki i wózki gastronomiczne – prowadzący: Edyta Niebiańska (BRG)

Organizator wydarzenia: Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego

 

 

Partnerzy wydarzenia: CRZ Krzywy Komin, Fundacja Open Mind, Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych we Wrocławiu, Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu, Główny Punkt Informacji Funduszy Europejskich we Wrocławiu, pyszne.pl, HORECA+, Fundacja Food Think Tank

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 11

  • Bartosz Ławnicki
  • Grzegorz Cichoszewski
  • Julia Morgała
  • Helena Michalkińska
  • Anna Rogocz
  • Anna Chudziak
  • Dominika Będkowska-Gajda
  • Urszula Demska
  • ŁUKASZ WIELAND
  • Natalia Pająk
  • Ewelina Hofman

User registration

You don't have permission to register

Reset Password