Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Obliczanie foodcostu i barcostu / 10.05.

tel. +48 71 733 44 30

Obliczanie foodcostu i barcostu / 10.05.

0zł

Szczegóły dotyczące kursu

Data:

10.05.2023

Godzina:

10:00-12:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Program:

  • Food cost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, jakie koszty stałe
  • Barcost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, pozycjonowanie produktów
  • Poziomy procentowe – przychód wartości, przychód procentowy
  • Określ poziomy FC & BC
  • Kontrola poziomu strat
  • No waste
  • Określ częstotliwość kontroli cen

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

 

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia:

Biorący udział

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 4

  • Marek Józwik
  • Marcin Korczak
  • Jakub Jankowiak
  • Aliaksei Yarmakouski

User registration

You don't have permission to register

Reset Password