Obliczanie foodcostu i barcostu / 10.05.
0złSzczegóły dotyczące kursu
Program:
- Food cost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, jakie koszty stałe
- Barcost – produkty, co zawiera, co w nim liczyć, pozycjonowanie produktów
- Poziomy procentowe – przychód wartości, przychód procentowy
- Określ poziomy FC & BC
- Kontrola poziomu strat
- No waste
- Określ częstotliwość kontroli cen
Prowadzący: Grzegorz Oczowiński
Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.
Organizator wydarzenia:
Biorący udział
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.