Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Jak zacząć i prowadzić biznes z foodtrucka / 29.03.

tel. +48 71 733 44 30

Jak zacząć i prowadzić biznes z foodtrucka / 29.03.

0zł

Zapisy zamknięte

Szczegóły dotyczące kursu

Data:

29.03.2023

Godzina:

10:00-11:00

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Ilość miejsc:

30

Od foodtrucka do milionera

 

10:00-11:00 I Jak zacząć i prowadzić biznes z foodtrucka? 

 

Program:

  • Ile trzeba mieć na start?
  • Kamienie milowe w gastronomii mobilnej
  • Czy i kiedy przesiadka na lokal stały?

Prowadzący:

Andrzej Frymar (Brat Wursty, Shrimp House)

Organizator wydarzenia:

Biorący udział

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 15

  • Anton Turcan
  • Stasia Bizub
  • Izabela Patraszewska - Żelazowska
  • Wojciech Żelazowski
  • Natalia Wcisło
  • Łukasz Juszczyński
  • Krzysztof Semczuk
  • Daniel Błach
  • Grażyna Płudowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password