Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Promocja i marketing w gastronomii / 29.05.

tel. +48 71 733 44 30

Promocja i marketing w gastronomii / 29.05.

0zł

About this course

Data:

29.05.2025

Godzina:

10:00-13:35

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

  • 10:00-12:00 – 100 pomysłów na marketing w Gastro

Prowadzący: Irek Solicki

Przedsiębiorca, radny, marketer, UX, grafik, projektant, publicysta, pizzaiolo. Mówi biegle po hiszpańsku i angielsku. Często nazywany „człowiekiem orkiestrą”. Jego znakiem rozpoznawczym są czerwone okulary oraz wieczny uśmiech. Ekspert od wielu lat związany z branżą HoReCa (Hotele Restauracje Catering). Swoją wiedzą i doświadczeniem chętnie dzieli się z innymi. Doradza firmom takim jak: LG, IKEA, KAUFLAND, BP i CINEMA CITY. Prywatnie – podróżnik, aktywista, liberał, miłośnik squasha oraz zapalony rowerzysta. Entuzjasta nowych technologii oraz nowoczesnego, ergonomicznego i funkcjonalnego designu.

  • 12:00-12:15 – Przerwa na kawę
  • 12:15-13:35 – Social media w promocji

Możesz nie mieć social mediów w 2025 roku, ale nie zdziw się, że zostaniesz zjedzony przez konkurencję. Dziś nie powinieneś podejmować decyzji, czy przystąpić do tego wyścigu, to czas, by znaleźć odpowiedź na pytanie: jak zrobić to dobrze? Podczas naszego godzinnego spotkania poddamy analizie profile marek na polskim rynku gastronomicznym i poszukamy złotego środka, do osiągnięcia celu i zbudowania wokół marki zaangażowanej i lojalnej społeczności.

Prowadząca: Kamila Birus
Marketing Manager marki Solleim

Kreatywna głowa, która marketingiem żyje nieprzerwanie od niemal dekady, łącząc doświadczenie zdobyte w fotografii, copywritingu, grafice i social mediach w jedną spójną całość. Swoją karierę zawodową rozwija w branży gastronomicznej, ucząc polaków, czym jest koreański chrupiący street food. Po godzinach pasję do marketingu zamienia na miłość do gotowania w swojej domowej restauracji.

Organizator wydarzenia: Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego

 

 

Partnerzy wydarzenia: CRZ Krzywy Komin, Fundacja Open Mind, Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych we Wrocławiu, Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu, Główny Punkt Informacji Funduszy Europejskich we Wrocławiu, pyszne.pl, HORECA+, Fundacja Food Think Tank

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 15

  • Julia Iwaniec
  • Małgorzata Tomaszewska
  • Bartosz Ławnicki
  • Grzegorz Cichoszewski
  • Helena Michalkińska
  • Mateusz Reszczyński
  • Amelia Reszczyńska
  • Anna Rogocz
  • Katarzyna Gajek
  • Nataliia Melnyk
  • lena malejki
  • Anna Chudziak
  • Radosław Tomaszewski
  • Dominika Będkowska-Gajda
  • Natalia Pająk

User registration

You don't have permission to register

Reset Password