Sprzedaż na wynos, dowozy i aplikacje / 21.05.
0zł
About this course
- 10:00-12:45 – Dostawa czy nie? Jak przygotować się do pracy z platformami food delivery. (POZIOM PODSTAWOWY) –
- 12:45-13:00 – Przerwa na kawę
- 13:00-15:00 – Optymalizacja procesu dostaw – jak jeszcze lepiej zarządzić tym kanałem sprzedaży. (POZIOM ROZSZERZONY)
Prowadząca: Karolina Jastrzębska (pyszne.pl)
Menedżerka z 14-letnim doświadczeniem w sprzedaży i zarządzaniu klientami. Obecnie kieruje zespołem Account Management platformy dostaw żywności Pyszne.pl. Jej pasją jest tworzenie strategii biznesowych, które napędzają wzrost i pozwalają zespołom osiągnąć pełnię potencjału.
Doświadczenie:
- Kierowanie zespołem (liderzy terenowi i wewnętrzni, menedżerowie ds. kont),
- Planowanie i realizacja strategii rozwoju restauracji,
- Identyfikowanie kluczowych obszarów do poprawy w codziennych procesach,
- Wszystkie aspekty rekrutacji i selekcji w dziale zarządzania kontami,
- Ścisła współpraca z zespołem ds. obsługi klienta, sprzedaży i marketingu w celu zapewnienia ulepszeń w wynikach zaangażowania marki na różnych terytoriach,
- Analiza bieżącego rynku i przekazywanie informacji rynkowych i konkurencyjnych.
Organizator wydarzenia: Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego
Partnerzy wydarzenia: CRZ Krzywy Komin, Fundacja Open Mind, Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych we Wrocławiu, Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu, Główny Punkt Informacji Funduszy Europejskich we Wrocławiu, pyszne.pl, HORECA+, Fundacja Food Think Tank
Members
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.