Wyposażenie lokalu gastronomicznego – poziom podstawowy / 19.05.
0zł
About this course
Prowadzący: Grzegorz Oczowiński
Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.
Organizator wydarzenia: Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego
Partnerzy wydarzenia: CRZ Krzywy Komin, Fundacja Open Mind, Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych we Wrocławiu, Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu, Główny Punkt Informacji Funduszy Europejskich we Wrocławiu, pyszne.pl, HORECA+, Fundacja Food Think Tank
Members
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.