Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Wyposażenie lokalu gastronomicznego – poziom podstawowy / 19.05.

tel. +48 71 733 44 30

Wyposażenie lokalu gastronomicznego – poziom podstawowy / 19.05.

0zł

About this course

Data:

19.05.2025

Godzina:

10:00-10:45

Miejsce:

CRZ Krzywy Komin

Prowadzący: Grzegorz Oczowiński

Menager z 18-letnim stażem w gastronomii. Swoje pierwsze kroki w branży stawiał, pracując dorywczo w czasie studiów, jednocześnie rozwijając pasję do kultury koktajlowej w Polsce. W latach 2011-2012 prowadził cykl szkoleń „Gastronomia gotowa na Euro 2012”. W ostatnich latach związany z Whiskey In The Jar we Wrocławiu, gdzie jako menager prowadził lokal w sercu wrocławskiego rynku. Prywatnie pasjonat dobrej kuchni i nowych trendów w gastronomii.

Organizator wydarzenia: Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego

 

 

Partnerzy wydarzenia: CRZ Krzywy Komin, Fundacja Open Mind, Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych we Wrocławiu, Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu, Główny Punkt Informacji Funduszy Europejskich we Wrocławiu, pyszne.pl, HORECA+, Fundacja Food Think Tank

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 18

  • Katarzyna Pękaa
  • Bartosz Ławnicki
  • Grzegorz Cichoszewski
  • Helena Michalkińska
  • Anna Rogocz
  • Katarzyna Gajek
  • Ilona Niciejewska-Wójcik
  • Nataliia Melnyk
  • Jacek Milczarski
  • Anna Chudziak
  • Małgorzata Gronowska
  • Radosław Tomaszewski
  • Dominika Będkowska-Gajda
  • ŁUKASZ WIELAND
  • Olena Mach
  • Natalia Pająk
  • Ewelina Hofman
  • Tomasz Gadajski

User registration

You don't have permission to register

Reset Password