Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Szkolenie na życzenie: Wizyta studyjna na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu / 09.06.

tel. +48 71 733 44 30

Szkolenie na życzenie: Wizyta studyjna na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu / 09.06.

0zł

About this course

Data:

09.06.2025

Godzina:

11:00-14:00

Miejsce:

Centrum Innowacyjnych Technologii Uniwersytetu Przyrodniczego

Zaprezentujemy nowoczesne wyposażenie gastronomii m in. piece konwekcyjno-parowe – profesjonalne urządzenia do gotowania, smażenia, pieczenia i wędzenia, drobny sprzęt kuchenny, profesjonalne roboty wieloczynnościowe, bliksery, cyrkulatory  chłodziarki szokowe, zmywarki i wiele innych. Pokażemy jak działają i wyjaśnimy, czym różnią się od urządzeń AGD, których każdy z nas używa na co dzień.  Urządzenia będzie można obejrzeć  i  wypróbować.
Odpowiemy na pytanie, dlaczego warto używać profesjonalnego sprzętu i czy warto w niego zainwestować ? A wszystko to w doskonale wyposażonej nowoczesnej pracowni technologii gastronomii symulującej prawdziwą profesjonalną kuchnię w Centrum Biotechnologii i Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności. Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z udziałem ekspertów w dziedzinie technologii gastronomii.

Prowadząca: Danuta Figurska-Ciura

Technolog żywności, naukowiec i pedagog, profesor Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, wykładowca w Katedrze Żywienia Człowieka UPWr. Naukowo zajmuje się zagadnieniami związanymi z technologią  gastronomii, projektowaniem i zarządzaniem w gastronomii, prawem żywnościowym i żywieniem człowieka. Współautorka programu studiów dualnych Technologia i organizacja gastronomii na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności UPWr.

Organizator wydarzenia: Biuro Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miejskiego

 

 

Partnerzy wydarzenia: CRZ Krzywy Komin, Fundacja Open Mind, Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu, Zakład Ubezpieczeń Społecznych we Wrocławiu, Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu, Główny Punkt Informacji Funduszy Europejskich we Wrocławiu, pyszne.pl, HORECA+, Fundacja Food Think Tank, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Members

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 1

  • ŁUKASZ WIELAND

User registration

You don't have permission to register

Reset Password