Tutaj znajdziesz listę naszych najlepszych ofert i promocji:

Może ci się spodobać:

Restauracja od kuchni. Wizyta studyjna oraz warsztaty / 25.03.

tel. +48 71 733 44 30

Restauracja od kuchni. Wizyta studyjna oraz warsztaty / 25.03.

0zł

Zapisy zamknięte

Szczegóły dotyczące kursu

Data:

25.03.2023

Godzina:

09:00-12:00

Miejsce:

Pracownia Technologii Gastronomii UP Wrocław

Ilość miejsc:

14

Restauracja od kuchni. Wizyta studyjna oraz warsztaty

 

09:00-12:00 I WIZYTA STUDYJNA w Pracowni Technologii Gastronomii UP Wrocław

 

Zapoznanie się z elementami wyposażenia zakładów gastronomicznych, ich rolą i funkcjonalnością oraz WARSZTATY – prezentacja różnych metod obróbki kulinarnej, przygotowanie i degustacja dań.

 

Prowadzący:

dr inż. Maciej Bienkiewicz, Uniwersytet Przyrodniczy

dr inż. Danuta Figurska-Ciura

Technolog żywności, naukowiec i pedagog, profesor Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, wykładowca w Katedrze Żywienia Człowieka UPWr. Naukowo zajmuje się zagadnieniami związanymi z technologią  gastronomii, projektowaniem i zarządzaniem w gastronomii, prawem żywnościowym i żywieniem człowieka. Współautorka programu studiów dualnych Technologia i organizacja gastronomii na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności UPWr.

Organizator wydarzenia:

Biorący udział

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.

Total number of students in course: 8

  • Pavlo Bondarenko
  • Grażyna Płudowska
  • Paulina Bulińska
  • Mateusz Sobala
  • Adrian Skrzyniarz
  • Krzysztof Hryniszak
  • Agnieszka Proc
  • Anna Zawada

User registration

You don't have permission to register

Reset Password