Social media w gastronomii/ 19.04.
0złZapisy zamknięte
Szczegóły dotyczące kursu
12:00-13:00 I Rola mediów społecznościowych w gastronomii I WARSZTATY
Prowadzący: Joanna Aniszczyk
Dziennikarka kulinarna, podróżniczka, autorka bloga „I love to eat”. Na co dzień współpracuje z wieloma wrocławskimi restauracjami. Organizatorka akcji edukacyjnych o tematyce dotyczącej m.in. niemarnowania żywności. Gotowanie to jej pasja, a po polskiej, najbliższą jej sercu jest kuchnia włoska.
Organizator wydarzenia:
Biorący udział
Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio. Sed non mauris vitae erat consequat auctor eu in elit.